Cikk keresés - flavonoidok

Vörösáfonya prosztatagyulladásból. Навигация по записям

Tartalom

  Prosztatitisz esetében megkülönböztethetünk akut illetve krónikus prosztatagyulladás t, előbbi esetben a tünetek gyorsan jelentkeznek és okoznak fájdalmat vagy kényelmetlen érzést, míg utóbbinál az eleinte elviselhető fájdalom az idő előre haladtával vörösáfonya prosztatagyulladásból.

  Az elsődleges probléma a vizeletürítéssel kapcsolatos, ez akár rendkívül fájdalmas égető érzést okozhat, de az sem ritka, hogy a beteg képtelen vizelni.

  guggol a prosztatagyulladás ellen

  Amellett, hogy a gyulladás akár egész éjszaka ébren tarthatja az embert, komoly pszichológiai következményekkel is járhat, például a szexualitás vörösáfonya prosztatagyulladásból. Vörösáfonya a prosztatitisz ellen Természetesen ilyen komoly betegség esetén a szakemberrel történő konzultáció elengedhetetlen, de lehetőség van az orvosi kezelést egy teljesen mindennapos gyümölccsel, a vörösáfonyával megtámogatni.

  A vörösáfonya rengeteg antioxidánst tartalmaz, kimossa a káros baktériumokat a húgyvezetékből. Az orvosok ezért is ajánlják, hogy mind a nők, mind a férfiak rendszeresen fogyasszanak vörösáfonya-levet.

  xp prosztatagyulladás és hogyan kell kezelni

  A vörösáfonya erősen savassá teszi a vizeletet, és ezzel szemben a baktériumok többségének nincs esélye. Mivel a kórokozóknak időre van szükségük, hogy megtelepedjenek és végül kiváltsák a gyulladást, a savas vizelet hatékonyan képes kitisztítani a húgycsöveket.

  Vörösáfonya és a prosztatarák A szakértők jelentős része úgy véli, hogy a prosztatagyulladásnak köze lehet egy vörösáfonya prosztatagyulladásból komolyabb betegség, a prosztatarák kialakulásához.

  a prosztatagyulladás új diagnózisa

  A már említett antioxidánsok, amelyek a vörösáfonyában megtalálhatók, kiváló fegyverek a daganatos megbetegedések ellni harcban. Ilyen a reservatrol nem flavonoid típusú, a polifenolok közé tartozó vegyület, amely nem csak erős gyulladáscsökkentő hatású, de a rák megelőzésében is szerepet játszhat, míg a flavonoidok széles családjának egyik kiemelkedően értékes tagja, a quercetin antioxidánsként szintén megakadályozza a gyulladást okozó anyagok termelődését, akárcsak a C-vitamin is, mely vörösáfonya prosztatagyulladásból az immunrendszer erősítésében.

  hogyan kapcsolódnak a vesék és a prosztatagyulladás