Ginkgo biloba: értágító, keringésjavító, stresszoldó - HáziPatika

Értágító táplálékkiegészítő

értágító táplálékkiegészítő prosztatagyulladás elleni gyógyszerek értékelése

Legjobb gyógyító és tisztító növény Legjobb gyógyító és tisztító növény A fokhagymának számos jótékos hatása van szervezetünkre. Többek között hatásos a különböző értágító táplálékkiegészítő, vírusok és a bélfertőzések leküzdésében, enyhíti a megfázásos, köhögéses és légúti panaszokat, egyes daganatok megelőzésében is jótékony hatású lehet. A fokhagyma elő- és Dél-Ázsiában őshonos növény, de különleges íz javító hatása miatt az egész világon kedvelik.

értágító táplálékkiegészítő hagyományos módszerek a prosztatagyulladás gyertyákkal történő kezelésére

Vese vagy prosztatagyulladás ókori népek varázserőt tulajdonítottak neki, Egyiptomban szent növényként tisztelték. A középkorban is gyógyító és tisztító erőt tulajdonítottak neki, gerezdjét amulettként hordták a nyakukban.

Tetszett a cikk? Még nem regisztrált? Iratkozzon fel hírlevelemre!

Amerikai kutatók szerint a fokhagyma egyik összetevője, a diallil-szulfid százszor hatékonyabb az emésztőrendszert megbetegítő baktériumokkal szemben, mint a hagyományos antibiotikumok. A fokhagyma gyógyhatásai között a legfontosabbként érelmeszesedést gátló tulajdonságait kell megemlítenünk.

értágító táplálékkiegészítő Kirgiz prosztatagyulladás

Az olaszok és franciák konyhaművészete kifejezetten sok fokhagymát használ, ami meglátszik ennek a betegségcsoportnak alacsonyabb előfordulási adatain is. Közismert a növény értágító és vérnyomáscsökkentő hatása is, ami különösen a szem, a láb, értágító táplálékkiegészítő az agy szűkült ereiben, tehát az ún.

Bioperine® egy szabadalmaztatott standardizált Piper nigrum gyümölcs kivonat. Ez egy természetes bio-erősítő anyag. A kivonat alma és a szőlő gyümölcsökből származik. Digezyme® egy minőségi emésztőenzim komplex proteáz, amiláz, lipáz, cellulóz és laktáza jobb emésztés és felszívódás érdekében. Fabenol® babszem kivonat, ami természetes módon gátolja a keményítő felszívódását a szervezetben.

Mindemellett a fokhagyma jótékony hatással bír a bélfodor elmeszesedett ereire, ami hasznos lehet azok számára, akik emiatt szenvednek puffadástól, felfúvódástól. Az említett kéntartalmú vegyületek bizonyos mértékig blokkolják a véralvadásban szerepet játszó fehérjék működését, ami viszont segít megelőzni a szívinfarktust okozó vérrögök kialakulását.

A Herbafulvo essencia és napjaink táplálkozási környezete - Mester Károly

A szívműködést segítő hatása is ismert, egyes alkotóelemeinek köszönhetően lassítja a szapora szívműködést, oldja szív koszorúereinek görcsét, aminek következtében javul a szívizom vérellátottsága, nő a szív teljesítőképessége. Hatásos a fokhagyma a különböző baktériumok, vírusok és a bélfertőzések leküzdésében, és enyhíti a megfázásos, köhögéses és légúti panaszokat.

Csökkenti a menstruációs görcsöket, a bél- és gyomorbajokat.

Termékleírás Termékleírás Javasolt szívinfarktus vagy más, a szív- és a keringési betegségek kialakulásának megelőzésére. Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.

Antioxidánsként erősíti az immunrendszer. Valószínűleg egyes daganatok megelőzésében is jótékony hatású lehet.

értágító táplálékkiegészítő alvászavarok prosztatagyulladással

Összességében megéri minden nap fokhagymát fogyasztani, még ha kicsit borsos áron is kapható, az antibiotikumoknál olcsóbb és hatékonyabb, de mindenképp próbáljuk meg hazai termelőtől beszerezni.