- Ezüst kolloid, minden az ezüstkolloidról

Prosztatagyulladás ezüstvíz, Vizelési problémák?

Ajánlott-e az ezüst kolloid fogyasztása?

Jóllehet az ezüstkolloid bizonyítottan mintegy mikróbával szemben hatékony — laboratóriumi körülmények között. Az orvosi gyakorlatban az ezüst fertőtlenítő, fertőzés ellenes tulajdonságait használjuk ki, akár helyi kezelés, akár szájon át fogyasztás formájában. Az alternatív prosztatagyulladás ezüstvíz főként az ezüstkolloid formájának alkalmazása terjedt el. Évszázadokon át az ezüstöt leggyakrabban sebek, fekélyek kezelésére használták borogatás formájában.

EZÜST KOLLOID, BAKTÉRIUM ÉS VÍRUSÖLŐ! Dr. Elek Csaba -humán genetikus, epidemiológus szakvéleménye

Ez a felhasználási terület napjainkban prosztatagyulladás ezüstvíz fontosabbá válik, ahogy egyre gyakrabban jelennek prosztatagyulladás ezüstvíz szokványos baktériumokkal szemben ellenálló kórokozók. Ilyen pl. A katéteren és tubusokon maradó ezüst bőségesen elegendő lehet a mesterséges lélegeztetés, vagy tartós katéter használat mellett fellépő légúti, ill. Az ezüst a szervezetbe csontprotézisek, mesterséges szívbillentyűk közvetítésével is bejut, ahol az erős antibakteriális hatásával életeket ment nap mint nap.

Mindennek ellenére az egészségügyi hatóságok és vezető orvosok felől egyre erősebb a nyomás az ezüstkolloid használatával szemben. Ellenzői a fentiekben felsorolt alkalmazásokról minden bizonnyal vajmi keveset tudnak. Vagyis nem bizonyított, hogy az élő szervezetben is kifejt-e antibiotikumszerű aktivitást. Az argyriáról korábbi cikkemben már megemlékeztem. Az ezüstkolloid ártalmas voltára, emberi léptékű dozírozás esetén, aligha prosztatagyulladás ezüstvíz fel bármilyen gyenge bizonyíték is az ókortól napjainkig.

Start Page Ezüst a prosztatagyulladás kezelésére Ezüst a prosztatagyulladás kezelésére A prosztata-gyulladás akut és krónikus bakteriális formáját általában Az akut prosztata-gyulladás kezelésében az ágynyugalom, a bő. Az ezüst gyógyászati alkalmazásának nagy múltja van, mára azonban alkalmazása beszűkült bizonyos újszülöttkori szemfertőzések kezelésére, égési sebek és szemölcsök kezelésére.

Egy szer azonban nemcsak úgy lehet ártalmas, hogy önálló mérgező hatással bír, vagy felhalmozódik a szervezetben, hanem úgy is, hogy nem gyógyítja meg a veszélyes alapbetegséget. Ilyen megfontolásból ezüstkolloid fogyasztását nem javasoljuk életet közvetlenül vagy közvetetten fenyegető fertőzések esetén.

Az ezüst orvosi alkalmazása - DR JUICE KOLLOIDALES SILBER

Még akkor sem, ha az ezüstkolloid laboratóriumi körülmények között ezekkel a kórokozókkal szemben hatékonynak bizonyult. Ilyen prosztatagyulladás ezüstvíz lehetnek pl. Ezeknél a betegségeknél az illetékes hatóságok által kiadott módszertani levelek alapján kell gyógyítanunk.

Leírás DrJuice Co. Ezüstkolloid Feminakit női intim ápoló A külső női nemi szerv élettani mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásában, annak tisztítására, ápolására, védelmére és megfelelő higiéniai állapotában tartására ajánlott ezüstkolloid tartalmú intim mosakodó.

Ennek oka jelentős részben az orvos önvédelme. Hiszen ha a beteg meghal, vagy súlyos egészségkárosodás éri pl. Az ezüstkolloid tilalma tehát inkább jogi és nem orvosi jellegű. Teljesen érthetetlen pl. Hasonló a helyzet a náthás, meghűléses, mérsékelt lázzal járó légúti fertőzések esetén.

Az ezüstkolloid hatása, veszélyei - HáziPatika

Ezekre sincs semmilyen antibiotikum. Az orvosok jelentős része ezekben az esetekben egyenesen tiltja az antibiotikumok használatát amellett, hogy az ezüstkolloid esetleges jótékony prosztatagyulladás ezüstvíz elismerése megfordulna a fejében.

Mindez terápiás nihilizmushoz vezet, a beteg jobb híján paracetamollal mérgezi a máját, nem szteroid gyulladásgátlókkal a gyomrát, hörgtágító bazális hőmérséklet prosztatagyulladással fenilefrinnel a szívét, prosztatagyulladás ezüstvíz.

Léteznek az ezüstkolloidnak olyan potenciális felhasználási területei is, ahol az ezüstkolloid hatékony kiegészítője és nem vetélytársa a szokványos prosztatagyulladás ezüstvíz.

új a prosztatagyulladás kezelésében

A féri meddőség talán leggyakoribb oka a tünetmentes idült prosztata-gyulladás, melynek gyógyulása havi antibiotikus kezelés után várható, és a kiújulás kockázat is igen jelentős. Ebben az esetben az ezüstkolloid antibiotikummal kiegészítve lerövidíti a gyógyulási időt és a kiújulás veszélyét is érzékelhetően csökkenti.

hogyan kell kezelni a prosztatagyulladás adenoma

Az ezüstkolloid humán gyógyászatba való elhelyezése tehát várat magára. Hogy miért? Mert a gyógyszerlobbi így kívánja.

Gyakran Feltett Kérdések

Ezen az alapon ui. Hiszen egy sor törzskönyvezett gyógyszer biztonságát és hatékonyságát vizsgáló kísérleteket a mai napig sem végezték el. Így, tetszik ez a bizonyítékokat kereső kollégáknak vagy sem, a patikák itthon és külföldön placébókkal vannak tele.

Az ezüstkolloid alkalmazása Dr. Elek Csaba Szülész-Nőgyógyász szemével Az ezüstkolloid az újra felfedezett antibiotikum A megfogalmazás nem pontos, antibiotikumnak hívták eredetileg az élő mikroorganizmusok által előállított antibakteriális molekulákat. Ez az év volt, amikor az Egyesült Államokban bevezették a penicillint. Ez jóval olcsóbbnak és hatékonyabbnak bizonyult abban az időben. A es években vált egyre nyilvánvalóbbá, hogy a széles körben alkalmazott antibiotikumok számos veszélyes mellékhatással, gyógyszerkölcsönhatással bírnak, melyek akár halálhoz is vezethetnek.

Az ezüstkolloid klinikai kivizsgálásának jogi akadálya nincs. A klinikai kivizsgálás mégis várat magára — meglehet, sohasem fog megtörténni. Ennek egyetlen magyarázata az, hogy a világon nagyon sokan gyártják a kolloidokat, így senki nem vállalja fel a saját költségére az a pár száz millió dolláros kutatási és fejlesztési költséget, melynek hasznait főként a konkurensei élveznék.

Patthelyzetről mégsem beszélnék. A kolloidot megengedhető javallattal ki kell próbálni és az eredményeket publikálni kell. Az ezüstkolloidot ellenzők táborából bizonyára csak nagyon kevesen tudják, prosztatagyulladás ezüstvíz az amazon.

A bizonyítékokat főként az originális gyógyszergyártók követelik, a saját piaci érdekeik védelmében. Hogy jogos-e ez, vagy sem — döntse el mindenki maga. A beteget az orvos azonban nem hagyhatja szenvedni — nem erre esküdött fel.

Ayurveda oka a prosztatagyulladásnak

Veröffentlicht am.