A virágpor hatása prosztata bajoknál - Virágport a prosztatára

Por prosztatagyulladásra

Hogyan gyógyíthatóak a prosztata betegségei?

A por prosztatagyulladásra begyűjtik a virágport a hímivarú virágokról és beporozzák a nőivarú növényeket. Attól függően, hogy a méhek hol gyűjtik a virágport, annak eltérő tápanyagtartalma és farmakológiai tulajdonságai lehetnek, de a legtöbb virágpor nagy mennyiségű szénhidrátot, fehérjét, egyszerű cukrokat, C-vitamint, quercetint, rutint, béta-szitoszterolt, por prosztatagyulladásra, esszenciális zsírsavakat és nyomelemeket tartalmaz.

Gyógynövény keresőGyógynövények Gyógynövények betegségekre rovatunkban kétféleképpen kereshetnek: ha szeretnék megtudni, hogy egy-egy betegségre milyen gyógynövények ajánlottak, vagy ha egy gyógynövényről szeretnék megtudni, hogy mire jó. Ha betegség szerint keresnének, kattintsanak a betegségkeresőre, ha gyógynövény szerint, akkor válasszák a gyógynövénykeresőt, majd mindkét esetben használják a legördülő listát. Hasznos böngészést kívánunk!

Amellett, hogy a virágpor támogatja a prosztata egészségét, a virágpor jót tesz a májnak, az immunrendszernek és enyhíti az allergiát. A virágpor gyógyereje nagyon hatékony számos prosztata betegsége esetén: jóindulatú prosztata megnagyobbodás, prosztatagyulladás és prosztatarák ellen.

A férfiak megelőzhetik és enyhíthetik ezeket a problémákat 50 év felett napi g friss virágpor fogyasztásával, a kezelés alatt és utána napi 15 grammal.

por prosztatagyulladásra mi a microadenoma

A virágpor hatékony kiegészítője a prosztata megnagyobbodás megelőzésének és kezelésének. Arra a következtetésre jutottak, hogy a publikált kutatások többsége kimutatta a virágpor kedvező hatásait a betegség tüneteire és azok az emberek, akik virágport fogyasztottak, jól tolerálták azt. Ha Ön is prosztata megnagyobbodásban szenved, konzultáljon kezelőorvosával, hogy megtudja, a virágpor alkalmas-e Önnek.

A virágpor természetes forrása annak a zsíros anyagnak, melyet béta-szitoszterolként ismerünk. A Life Extension Magazine-ban publikált cikkben Dr.

por prosztatagyulladásra a prosztatagyulladás kezelése zheleznovodsk véleményekben

Stephen B. Srum és William Faloon azt állítják, hogy a béta-szitoszterol népszerű növény alapú anyag, amit az európai orvosok a prosztata kezeléséhez használnak.

  • Györgytea Prosztatagyulladás - Györgytea
  • Szimpatika – Hogyan gyógyíthatóak a prosztata betegségei?
  • Mit kell tudni a prosztataproblémákról?

A béta-szitoszterol enyhítette a jóindulatú prosztata megnagyobbodás tüneteit, mint a vizelési panaszok, valamint közvetve és közvetlenül is gátolja a prosztatarák növekedését. A virágpor fogyasztásával a számos előny mellett a prosztata egészségét és védheti.

Tanulmányok kimutatták, hogy a virágpor néhány fajtája különösen véd a prosztatarák ellen.

por prosztatagyulladásra Vladimir Levashov prosztatagyulladás

Amikor a brassica camestris növénycsalád virágporát alkalmazták a prosztata rákos sejtjeire in vintro, az kiváltotta a rákos sejtek önpusztulását. A kutatók azt a következtetést vonták le, hogy a virágpornak ez a fajtája egy természetes kezelési módot kínál a prosztatarákra, de további kutatásokra van szükség, hogy megvizsgálják, lehet-e hatásosan és biztonságosan alkalmazni embereknél.

  • Szimpatika – A prosztatagyulladást mindig komolyan kell venni!
  • Györgytea Prosztatamegnagyobbodás - Györgytea
  • ASD 2 parazitákból Az ASD 2 a férgeket kezeli, Gyógyító gyógyszerek vérrákhoz Zsálya ellena prosztatagyulladás esetén mit kezel a prosztatagyulladás a kezdeti formában?

Ide lépjen tovább.