Napi ötvenszer vizelni: a hólyagfájdalom-szindróma kezelése - EgészségKalauz

Hólyagfájdalom szindróma

Tartalom

  Méltatlan volt az a helyzet, hogy a hazánkban is mintegy 20 ezer beteget érintő, súlyos tüneteket és már-már tűrhetetlen életminőséget okozó kór szinte teljesen ismeretlen a lakosság körében, de sajnos még sok háziorvos, nőgyógyász és urológus kolléga sem rendelkezik kellő ismeretekkel e témában.

  Ezek pedig asthenia prosztatagyulladásból eredményezik, hogy a hólyagfájdalom szindróma többsége csak sok év néha évtizedes kálvária után jut megfelelő kezeléshez és tartós gondozáshoz.

  hólyagfájdalom szindróma szuper gyógymód a prosztatagyulladás ellen

  Terápiás eredmények Az IC kezelés eredményességének felméréséhez olyan objektív, mennyiségileg meghatározható kvantitatív adatokra van szükség, melyekkel  dokumentálni tudjuk a hólyagfájdalom szindróma előtti állapotot, majd a kezelés után, akár éveken keresztül is rendszeresen rögzítünk.

  A terápiás eredmények objektív felméréséhez vezető út két legfontosabb lépése az objektív, hólyagfájdalom szindróma paraméterek meghatározása és ezek hosszútávú, akár éveken keresztül történő gyűjtése és adatbázisban rögzítése. Az így létrejövő adatbázis alkalmas arra, hogy adott kezelés eredményességét a legkülönbözőbb szempontok szerint statisztikailag feldolgozzuk.

  hólyagfájdalom szindróma sportolás a prosztatagyulladás kezelése alatt