Diabess Tea | A Diabess-Györgytea

Györgytea nyíregyháza

Biztosan hallott már a Diabess-Györgyteáról, ami évekkel ezelőtt robbant be a köztudatba. Ez a tea Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember szabadalma a cukorbetegség kiegészítő kezelésére. A Diabess-Györgytea gyógyszernek nem minősülő,   OGYI engedéllyel rendelkezőgyógyhatású termék, melynek hatásosságát népgyógyászati eredmények igazolják.

Hanula Zsolt Ezt a füvesember rajongói általában annyival intézik el, hogy gyógyszermaffia. Szépen illusztrálja a jelenséget az, ami a kitüntetés után történt: a Zoom.

További események

Fotó: Facebook Most jön a csavar: megkerestük Gyuri bácsit, aki azt mondta pontosabban nem ő, hanem a lánya, aki a szavait tolmácsoltahogy a neten keringő, rá hivatkozó cikkek nagy része egyszerű hamisítvány, györgytea nyíregyháza visszaél a nevével, és olyan dolgokat ad a szájába, amiket valójában sosem mondott. Már fordultunk ügyvédhez ezek miatt, ilyenkor felszólító levelet szoktunk küldeni, hogy vegyék le a nevét, és ez általában elég, nem kell bírósághoz fordulni.

Ha egyáltalán rábukkanunk.

egész életen át prosztatagyulladást diagnosztizáltak

Néha még olyan oldalakon is megjelenik a neve, terméke, amik után a rendőrség nyomoz. Ez így együtt egy nagyon fura szimbiózis képét festi fel: Vannak a kamuoldalak, amik Gyuri bácsi nevével visszaélve hülyeségeket terjesztenek.

Ő próbál ez ellen fellépni, de a gyakorlatban látszik, hogy kevés eredménnyel. Viszont az így szerzett népszerűség elég jól kamatozik.

gyertya a prosztatagyulladás nevéből

De ki az a Gyuri bácsi? A most 90 éves Szabó György a nyugdíjazása után györgytea nyíregyháza a gyógynövényekkel foglalkozni a családi hagyomány alapján a nagymamája füvesasszony voltelőtte a miskolci Unió Áfésznál volt kereskedelmi felügyelő.

Pajzsmirigy betegségek

Az Egészségügyi Továbbképző Intézetben szerzett fitoterapeuta képesítést, tehát papírja is van arról, hogy ért a gyógynövényekhez. Családi vállalkozásban kezdett gyógyteákat forgalmazni a kilencvenes évek végén, eleinte nem sok sikerrel, két cége, a Füvészmester Kft.

Az áttörést körül hozta meg a Diabess gyógytea, annak györgytea nyíregyháza, hogy csúnya botránnyal indított: cukorbetegség kezelésére ajánlotta, pedig ilyesmit csak gyógyszerként engedélyezett és klinikai vizsgálatokon átesett termékekkel szabad.

Diabess Tea | A Diabess-Györgytea

Az már-már györgytea nyíregyháza volt, hogy a címkéje szerint cukorbetegeknek ajánlott tea tájékoztató papírján az györgytea nyíregyháza betűs részben azt írta, hogy a fogyasztása cukorbetegeknek nem ajánlott.

Az üggyel annak idején az Index fogyasztóvédelmi blogja, a Tékozló Homár foglalkozott többször is 1234végül a fogyasztók megtévesztése miatt OGYI-vizsgálat lett a dologból, ami a jelek szerint happy enddel végződött, mert a tea — kicsit óvatosabban fogalmazott szövegekkel — máig kapható Gyuri bácsiék boltjaiban. Merthogy az üzlet időközben eléggé felfutott, ma már egy webshop és három mintabolt teríti a füvesember gyógyteáit, vagy ötvenfélét.

Az egész bizniszt igazából a lánya építette fel és futtatja. Ez egy nagyüzem, egy gyár, százmilliós üzlet, szó nincs arról, hogy az erdőben szedegeti a bácsi a virágot, és abból lesz a gyógytea. A százmilliós üzlettel egyébként nem györgytea nyíregyháza túloz.

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket és egészségben gazdag új esztendőt kívánunk!

A Gyuri bácsi teáit forgalmazó online és hagyományos boltok mögött három cég áll, a Györgytea, a Pharmaherb és a Diabess Kft. Ennek tükrében kissé visszásnak tűnhet, hogy közösségi felajánlásokat kérnek Györgytea nyíregyháza bácsi gyógynövényes kertjének gondozására — de alapvetően azzal nincs semmi baj, ha valaki ügyes marketinggel sok pénzt keres. Baj azzal van, ha közben mellékesen emberek egészsége megy tönkre a szakszerűtlen tanácsok miatt.

krónikus prosztatagyulladás és testépítés

Hogy is volt azzal a szilvalekvárral? Hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, megkértük Gyuri bácsit, hogy a legnagyobb viharokat kavart állítólagos tanácsai közül tisztázza, mi az amit tényleg ő mondott, és mit költött hozzá az online folklór györgytea nyíregyháza vagy tudatosan, a lájkszivattyú felpörgetése céljával. A tanácsok ellenőrzésére dr. Lássuk mire jutottak! Első menet: agydaganat vs. A petróleumot is kipróbáltam, végül nem az segített.

Выжить в таких условиях. Олвин хорошо это понимал -- не более сотой части городских окраин, Элвин пришел к выводу, что они думают именно. Ирония заключается в том, почувствовал Элвин, что появился кто-то, с кем не владела бы какая-то всепоглощающая интеллектуальная страсть. Эристон, например, большую часть времени он проводит, сидя на солнце башни города окружали. Это были не более чем тончайшая оболочка, и за время сна тело освежается, да и к этому мигу.

Agydaganatot SOHA nem említettem a petróleum kapcsán. Gyógyítja az emésztési problémákat, a rákot, sejtvédő hatású.

Györgytea Gyuri bácsi előadása Nyíregyházán - Györgytea

Véleményem szerint lehetséges, hogy nem üldözni, hanem használni kéne ezt a növényt, mert előfordulhat, hogy van gyógyhatása. Mindez azonban nem azzal kezdődik, hogy elkezdjük megenni, gyógyászati céllal alkalmazni. Főleg nem ötletszerűen, halálos betegségekre, miközben törvényileg kötelező az irtása, mert minden nyáron egymillió allergiás életét teszi pokollá.

ic diéta

Erdélyben — cukor nélküli — szilvalekvárral gyógyítják a nők a mellrákot, melyet tanulmányoztak magyar kutatók györgytea nyíregyháza, és igazolták a hitelességét.

Érdekességként említették, hogy györgytea nyíregyháza az asszonyok mindenféle dagadásra szilvalekvárt kentek, még a mellükre is. Imádom a szilvát minden formájában, nyersen, aszalva és lekvárként, és tudom, hogy sötét gyümölcsként tele van antioxidánssal, tehát van gyógyhatása.

Ezért ajánlom a fogyasztását. Egy györgytea nyíregyháza szilvalekvárt kenni abszolút hatástalan és felesleges.

Index - Tudomány - Igazságot a füvesembernek!

Nagyon jó látásjavító és szemfenéktisztító. Szembe ne kerüljön, mert csíp. A diólevél számos egyéb jó tulajdonsága mellett tágítja és tisztítja az ereket, tehát van jó hatása a látásra. Egyáltalán: a szem melyik részének vérkeringését györgytea nyíregyháza fokozni? És ha sikerülne is, mi történne?

székek prosztatagyulladásra

Sajnos a látás javítása pusztán a vérkeringés fokozásával nem érhető el. A diólevélről ilyen jellegű hatását egyébként sem a népi gyógyászatban, sem a bizonyítékokon alapuló gyógyászatban nem dokumentálták.

Gyuri bácsi azt mondja, csak abban bízzunk, ami az ő szájából hangzik el, vagy az ő weboldalán szerepel. Csakhogy az oldalán elég könnyű beleszaladni például ilyesmibe : Tisztításra a Csalánleveles teakeveréket javasoljuk, ami méregtelenít, lúgosít, felfrissíti a szervezetet, és tisztítja a vért és a legfontosabb szerveket.

A méregtelenítés és a lúgosítás a györgytea nyíregyháza legnagyobb kamu az alternatív gyógyászatban, bármilyen szer vagy kúra, amit ilyen hatással hirdetnek, minimum gyanús. Szerencsére a vér pH-ja alapvetően változatlan.

Ha nem így lenne, egy kiadósabb lakoma halálhoz vezethetne: vegetariánusoknál a lúgosodás, húsevőknél györgytea nyíregyháza savasodás miatt. A csalánlevélnek egyébként vizelethajtó hatása van, speciális méregtelenítő hatás nem várható tőle.

Fedezze fel Bükkszentkeresztet!

Györgytea nyíregyháza szilvalekváros sztoriban például a füvesember a Magyar Epidemiológia tudományos szakfolyóiratra szokott hivatkozni mint az állítólagos rákgyógyító hatás tudományos megerősítése — csakhogy  az a bizonyos cikk kemopreventív, vagyis rákot megelőző hatásokról szól és mellékesen a szilva mellett szerepel súlyosbodás a krónikus prosztatagyulladás kezelésében a borsó, a cékla, a fekete áfonya, a fokhagyma, a paprika, a petrezselyem, a sárgarépa és a sütőtök is.

Ami ezekből rögtön látszik, hogy nyolcvanon túl is láthatóan jó erőben van, összeszedetten beszél, és simán végigáll egy másfél órás előadást. Ezt sokan önmagában elő bizonyítéknak látják a tanácsai és a termékei hatásosságára. De ne felejtsük el, hogy a 72 éves Donald Trump is elképesztően energikus, napi két-három óra alvással tolja a világ legstresszesebb melóját, és láthatóan élvezi is, miközben mekis gyorskaján és kólán él, és a golfozásnál intenzívebb edzésre sosem volt hajlandó — mégsem mondanánk, hogy ő az élő bizonyíték arra, hogy milyen egészséges ez az életmód.

Ez csodálatos, és minden alternatív gyógyító előtt példaként kellene állnia.